Internal server error för /v1/educations API endpoint när offset passerar 9900

Vi får “Internal Server Error” på /v1/educations API endpoint om offset är över 9900.

fungerande exempel: https://jobed-connect-api.jobtechdev.se/v1/educations?education_type=program&education_form=[…]ter_education_plan_exists=false&limit=100&offset=9000

exempel som ger fel: https://jobed-connect-api.jobtechdev.se/v1/educations?education_type=program&education_form=[…]ter_education_plan_exists=false&limit=100&offset=9901

Finns det någon endpoint som returnerar alla skolor? För tillfället använder vi oss utav “endpoint” /v1/educations och hämtar namn på skola från providers.

"providerSummary": {
  "providers": [
    "Göteborgs universitet"
  ]
},

Hej Ola,

Ja, det finns en gräns för hur många resultatrader som man kan hämta. API:et gör det möjligt att söka fram utbildningar från Skolverket, men är inte tänkt att användas för att hämta ut samtliga.
Om man vill hämta ut alla utbildningsanordnare/providers från Skolverket så kan man göra det i Skolverkets API, SUSA-Navet:
https://susanavet2.skolverket.se/swagger-ui/#/api-controller

Vänliga hälsningar

/Mattias

Tack Mattias! Vi undersöker skolverkets API.

Lycka till! :+1:
/Mattias

1 gillning

Hej! Tillägg på det, visst innehåller svaret från ert api extra information som inte finns i susanavet? Eller kommer vi kunna få samma svar/format (med korrekt parsing?) från susanavet2 också?

Hej Philip,
Nej, vi lägger inte på något i svaret som inte redan finns i SUSA-navet. All information som returneras från /educations har ursprungligen hämtats från SUSA-navet.